Energiberegning

Er du opptatt av å redusere energikostnadene og miljøpåvirkningen din bolig har? 

Ved å utføre en energiberegning vil du få en oversikt over boligens energibruk og hvor du kan spare energi. 

Som boligeier er det ditt ansvar å sørge for at boligen din oppfyller kravene til energieffektivitet og miljøvennlighet. Samtidig kan redusere energikostnadene og gjøre din bolig mer attraktiv for potensielle kjøpere eller leietakere.

 

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om hvordan du kan redusere energikostnadene og miljøpåvirkningen din bolig har. Slik kan du ta styring over energiforbruket ditt, spare kostnader og gjøre en forskjell for miljøet.

 

Energirådgivning

Du kan få inntil 7500 kr i støtte

Lurer du på hvilke energitiltak du bør gjennomføre i boligen din? Svarene får du ved å hyre inn en energirådgiver. Rådgiveren vil kartlegge tilstanden på boligen, gi den et energimerke og lage en plan med tiltak som vil redusere energibruken.

Det vil spare deg for tid, og vi vil hjelpe deg å finne optimale tiltak som passer din bolig og som kutter energibruken mest.


Energimerking

Skal du selge eller leie ut? Da bør du energimerke boligen din. Dette hjelper deg med å finne ut hvilken energiklasse boligen din har og er et godt utgangspunkt for å vurdere energireduserende tiltak. Vi tilbyr energimerking av boligen din raskt og effektivt.

 

Entreprenør- og konsulenttjenester mot bygg og anleggsbransjen